REDUCERE la traducerea actelor de societate: bilanțuri, balanțe, raporturi audit, etc.

Biroul de traduceri Inova vine în sprijinul companiilor care urmăresc să achiziționeze servicii de traducere în vederea traducerii actelor comerciale, raporturilor economice, raporturilor de audit, bilanțurilor și balanțelor, facturilor comerciale, ș.a.

Prețuri accesibile

În acest sens, avem promoții constante pentru traduceri de acte de societate, care se aplică la fiecare comandă peste 50 pagini, sau se poate solicita în mod expres dacă menționați faptul că ați regăsit informația pe această pagină. Reduceri de preț se aplică pentru toate combinațiile de limbi pentru care biroul de traduceri Inova are colaboratori, adică peste 30 de astfel de combinații de limbi.

Calitate

Traducerea documentelor este necesară și importantă pentru anumite companii, astfel încât vom garanta pentru acuratețea traducerilor, pentru folosirea terminologiei adecvate, specifice fiecărui domeniu de activitate. De asemenea, ținem cont de sugestiile clientului cu privire la preferința pentru anumiți termeni sau de sugestii privind legislația internațională care trebuie avută în vedere în procesul de traducere. Convingerea noastră este că de cele mai multe ori clientul este super informat și specializat pe domeniul lui, încât reprezintă o sursă de informare de bază pentru traducător.

Rapiditate

Un alt aspect pe care l-am observat de-a lungul timpului și de care ținem cont de fiecare dată este urgența obținerii traducerilor. Deși ne întrebăm mereu de ce trebuie să se facă traducerea pe ultima sută de metri, înțelegem faptul că elaborarea documentației pentru o anumită licitație sau pregătirea actelor pentru un anumit control financiar necesită în sine mult timp, astfel încât rămne puțin timp pentru partea de traduceri.

Experiența de peste 10 ani a biroului de traduceri ne ajută să reușim să distribuim colaboratorilor materiale mari de tradus, ținând cont de specificul fiecărui document și de experiența traducătorului pe domeniul respectiv. Acest lucru nu ar fi fost posibil dacă nu am fi avut o bază mare de traducători, selectați în timp prin profesionalismul lor.

Traduceri identice cu originalul

Încă un aspect important pentru biroul de traduceri Inova este felul cum arată traducerea. În acest sens, depunem toate eforturile ca orice traducere, fie că este bilanț, balanță, raport, analiză financiară sau doar o factură, să arate ca originalul, păstrându-se forma, fontul și stilul, paragrafele și neaparat tabelele și imaginile. Acest fapt facilitează enorm compararea originalului cu traducerea, activitate care poate fi luată în calcul de un organ de control de exemplu sau de orice altă persoană juridică, instituție, organism interesate de actele traduse.

Societățile interesate de o colaborare pe termen lung sau scurt, care vor să cunoască mai bine experiența biroului de traduceri Inova, ne pot contacta telefonic 0734171237, 0212100391 sau prin e-mail: office@servicii-traduceri.ro, și le putem transmite ce contracte încheiate sau în curs de derulare avem pe domenii asemănătoare cu obiectul lor de activitate, iar indicând mențiunea Blog Inova, vom aplica o reducere suplimentară de 10 %, peste cei 10% deja luați în considerare pentru volum de peste 50 pagini.

De asemenea, puteti alfa mai multe detalii despre noi: aici sau

aici

Vă invităm să ne cunoașteți, vă asigurăm de buna colaborare pe care o veți avea cu noi!

Share This:

Be the first to comment on "REDUCERE la traducerea actelor de societate: bilanțuri, balanțe, raporturi audit, etc."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*