Interpret/Traducător pentru semnarea de acte notariale

National flags of world countries around Earth globe isolated on white

Cele mai dese servicii de interpretariat solicitate sunt cele pentru semnarea actelor la notariat. Biroul de traduceri Inova pune la dispoziția solicitanților interpreți pentru diferite limbi străine, în vederea asistării clienților la notariate.

Când se solicită un interpret la notar?

Atunci când un necunoscător al limbii române dorește să semneze un act notarial: procură, declarație, contract de vânzare-cumpărare etc, are nevoie de un interpret pentru limba pe care o cunoaște, care să-i citească actul și să se asigure că a luat la cunoștință despre conținutul acestuia.

Interpretul care însoțește clientul trebuie să fie un traducător autorizat de Ministerul Justiției, întrucât acesta va semna, alături de client, actul notarial și cererea de elaborare a acestuia, certificând astfel înțelegerea conținutului actului de către semnatar, precum și solicitarea acestuia pentru redactarea actului.

Care este procedura propriu-zisă?

Interpretul transmite clientului informațiile furnizate de notar pentru a se pune de acord cu privire la actul de întocmit, apoi semnează cererea de solicitare a elaborării actului, pe baza datelor oferite de client. După redactarea actelor în limba română, interpretul citește actul în limba pe care o cunoaște clientul. Dacă există nelămuriri pe parcurs, interpretul intermediază comunicarea între notar și client, până ce acesta din urmă este lămurit cu privire la întreg conținutul acului. În final, clientul și traducătorul semnează actul care rămâne la arhiva notarială.

Avantajele serviciilor noastre:

putem face noi o programare notarială în locul dumneavoastră, fără niciun cost, în funcție de notarul care este disponibil, putând intermedia: efectuarea programării, stabilirea actelor necesare și a formei actului.

-putem pune oricând la dispoziție un interpret pentru asistarea la notariat, inclusiv în regim de urgență

-colaborăm cu interpreți pe diferite limbi străine: arabă, ebraică, bulgară, etc

-oferim prețuri avantajoase

-răspundem promp la solicitările clienților

-avem experiență în furnizarea serviciilor de interpretare, astfel încât lucrăm cu profesioniști care știu să fie prezentabili și amabili, pe lângă cunoașterea temeinică a limbii de interpretat

– pentru interpretariatele de limba engleză și franceză, lucrăm cu mai mulți colaboratori, astfel încât nu există solicitare de interpret pe care să nu o putem onora.

Vă rugăm să ne contactați pentru a obține o programare la notariat și pentru a vă facilita obținerea actelor necesare!

Share This:

Be the first to comment on "Interpret/Traducător pentru semnarea de acte notariale"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*